Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell contractarà vuit persones a través dels plans d’ocupació

L’Ajuntament de Taradell contractarà vuit persones a través dels plans d’ocupació

0
COMPARTIR
L'estelada onejant el passat 23 d'abril de 2012

L'estelada onejant el passat 23 d'abril de 2012

L’Ajuntament de Taradell contractarà un total de vuit persones mitjançant la línia de suport de la Diputació de Barcelona. Segons el consistori taradellenc, es contractaran sis peons, un auxiliar administratiu i un tècnic de turisme a través dels plans d’ocupació de la línia de suport “Finançament plans d’ocupació”, de la Diputació de Barcelona. A través d’aquest programa Taradell ha rebut 41.593,44 euros per poder fer front a aquestes contractacions.

Aquest dimarts s’ha obert la convocatòria per a la contractació de tres peons per incorporar-se a la brigada d’obres municipal, pel termini de tres mesos (podeu trobar informació a www.taradell.cat a l’apartat ‘L’Ajuntament informa’). La setmana vinent s’obrirà la convocatòria de les places de tècnic de turisme per un període de 8 mesos per desenvolupar tasques del projecte de l’Ecomuseu del Blat i la d’auxiliar administratiu per reforçar l’àrea de cultura, per un període de quatre mesos. La resta de contractacions es realitzaran al 2015.

L’objectiu d’aquests plans d’ocupació és el foment de l’ocupació, per això per accedir als llocs de treball, entre altres requeriments, cal estar a l’atur. El termini màxim per a la presentació de sol·licituds en la convocatòria de peons de brigada és el dia 11 d’abril.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments