Inici Actualitat Poca sort en tennis taula al circuit de promeses i al campionat...

Poca sort en tennis taula al circuit de promeses i al campionat de veterans

0
COMPARTIR

campionat-veterans-tennis-taulaIan i Rubén Llácer van participar aquest dissabte al matí a Barcelona a la darrera prova per nivells del Circuit Promeses Individual d’aquesta temporada. De nou, al nivell G tot i anar mostrant una millora en el joc, els resultats no van acompanyar i es van perdre tots els partits.

Mentrestant, Rafel Montenegro i Werner Howad van participar dissabte a la tarda a Torelló al tradicional Campionat de Veterans “Memorial Joan Serra” de Torelló. En Rafel, després de ser segon de grup, va arribar a quarts de final on el va eliminar en Juanjo Cortés (St Quirze TTC) que acabaria sent el guanyador final per segon any consecutiu. Per la seva banda, en Werner va ser quart de grup, i a la ronda de consolació va perdre amb Slawek Tracyk (TT Torelló) per un ajustat 1-3 amb una bona actuació. Hi van jugar un total de 19 jugadors.

Aquest proper dissabte comença la Copa Primavera, novetat d’aquesta temporada, on el TT Mont-rodon jugarà a Vic contra els equips: ETT Fotoprix Vic, TT Borgonyà i TT Tona B. Els dos primers classificats jugaran la fase final les posicions de l’1 al 8, i els altres dos del 9 al 16 que es farà a Sant Vicenç de Torelló la setmana següent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments