Inici Actualitat La UD Taradell goleja al camp del Súria

La UD Taradell goleja al camp del Súria

0
COMPARTIR

suria-udtaradell

Victòria importantíssima de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge a la tarda al camp del Súria. Els taradellencs han golejat per 1 a 4 i fan un pas en ferm cap a al permanència un any més a Segona Catalana.

El partit ha començat de forma esplèndida, ja que al primer minut ha arribat el 0 a 1. Una paret entre Ot Mas i Carles Roca, que aquest últim ha resolt enviant la pilota a l’escaire. De fet, en el primer quart d’hora el Taradell ha tingut el domini i les ocasions. Al minut 15 una passada a l’espai de Carrillo, l’ha aprofitat Canó per fer el 0 a 2.

suria-udtaradell3Amb aquest avantatge el Taradell ha tirat enrere les línies i això ho ha aprofitat el Súria, que ha arribat molt més a l’àrea del Taradell. Després de diverses ocasions, els locals han escurçat diferències amb l’1 a 2, en una errada defensiva. Fins al descans ha tocat patir, ja que el Súria ha tingut diverses ocasions i el Taradell només ha intentat defensar-se.

A la segona meitat, de nou el Taradell ha sortit a tocar més la pilota. I als pocs minuts Raul ha fet l’1 a 3 aprofitant una centrada des de la banda dreta. A partir d’aquí els taradellencs, ben situats, s’han dedicat a no patir i sentenciar a la contra. Només destacar una pilota al pal del Súria en una falta lateral. I ja en els últims minuts Marçal ha driblat el porter i ha cedit el gol a Raul perquè fes l’1 a 4 definitiu.

Gol de Canó (0-2):

Gol de Raul (1-3):

Gol de Raul (1-4):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments