Inici Actualitat El CP Taradell supera el Mataró per 2 a 6

El CP Taradell supera el Mataró per 2 a 6

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs2Nou triomf del Club Patí Taradell aquest dissabte a la pista del CH Mataró. L’equip de Climent Muñoz va decidir a la segona meitat. Durant els primers 25 minuts només hi va haver un gol. El que va marcar Miquel Masoliver per al Taradell, tot i que el partit no havia estat joc en cap moment. Així al descans s’hi va arribar amb 0 a 1.

Només començar el segon temps els mataronins empataven el partit. A partir d’aquí el Taradell ha augmentat la intensitat i ha tingut moltes oportunitats. Un nou gol del CP Taradell, mitjançant, Àlex Martínez tornava a donar aire als taradellencs. Tot seguit, Albert Benito es va inventar un gol per posar l’1 a 3. Tot i això, els locals van tornar a posar les coses difícils, ja que van escurçar diferències.

Però el CP Taradell no va voler sorpreses i va marcar tres gols consecutius. Primer Masoliver, seguit per Àlex Martínez i Marçal Casadevall, que van posar el 2 a 6 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments