Inici Actualitat L’Ecomuseu del Blat fa diumenge una matinal per mostrar com es llaurava...

L’Ecomuseu del Blat fa diumenge una matinal per mostrar com es llaurava amb arada

0
COMPARTIR

llaurar-aradaL’Ecomuseu del Blat organitza aquest diumenge al matí un taller de feines del camp, centrat en la llaurada amb arada. L’activitat es farà a la segona feixa del Camp dels Ametllers del mas El Colomer de Taradell.

La jornada començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a la 1. Està previst llaurar amb l’arada brabant de tracció animal, plantar patates amb palot i passar el solc amb l’arada xica per marcar els camins entre les feixes. Tot seguit, amb els presents es farà un esmorzar i una visita guiada a les col·leccions d’eines, guarniments, cistells i parament de la llar del mas El Colomer.

En la iniciativa hi col·laboren els Tonis de Taradell, Roda de Ter, Folgueroles i Tona, el mas Bellpuig i la Universitat de Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments