Inici Actualitat Comença el període de prohibició per encendre foc en zona forestal

Comença el període de prohibició per encendre foc en zona forestal

0
COMPARTIR

prohibicio-foc

Des del 15 de març i fins el 15 d’octubre del 2014 està prohibit encendre qualsevol tipus de foc en terreny forestal, arbrat o no i en la franja de 500 metres que els envolta.

No obstant aquesta prohibició, es poden sol·licitar unes autoritzacions excepcionals per la realització de diferents tipus d’activitats relacionades amb el foc. En aquest cas per a la crema de restes agrícoles i/o forestals i per a focs recreatius i festes tradicionals. Les sol·licituds amb indicació del motiu i del lloc s’han de fer a l’ajuntament del terme municipal al qual afecti, per tal aquest doni el seu vist-i- plau i les traslladi al Departament d’Agricultura. Les cremes de brancatge i restes vegetals procedents de treballs agrícoles es podran sol·licitar a través dels ajuntaments, els quals lliuraran les autoritzacions del Departament a través de la plataforma EACAT.

Es recorda que és prohibit cremar qualsevol tipus de residu (palets, envasos, plàstics…) i no es tramitarà cap sol·licitud en aquest sentit. Aquests tipus de residus cal gestionar-los via deixalleria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments