Inici Actualitat Bon balanç dels benjamins del CPE Taradell de tennis taula

Bon balanç dels benjamins del CPE Taradell de tennis taula

0
COMPARTIR

mariona-mendozaEls dos equips benjamins en què participen els jugadors del CPE Taradell van aconseguir una victòria i una derrota en la jornada de la Lliga intercomarcalescolar, que es va disputar aquest dissabte passat a Centelles.

El Vic TT – CPE Taradell, amb la jugadora Mariona Mendoza, va guanyar el primer partit contra el Fotoprix Vic TT per 4-1. La Mariona va aconseguir 1,5 punts. Mentrestant el CPE Taradell-TT Sant Vicenç, amb Rubén Llácer, va perdre per un ajustat 2-3 contra el CTT Centelles. EnRubén va fer els 2 punts.

En el segon partit de la jornada es van enfrontar entre ells amb la victòria final per el CPE Taradell – TT Sant Vicenç pel resultat de 4-1.

Després de les quatre primeres jornades, el CPE Taradell – TT Sant Vicenç està a la 3a posició amb tres victòries i una derrota, i el Vic TT – CPE Taradell està empatat a la 4a posició amb el TT Camprodon amb una victòria i tres derrotes. La jornada final es farà el dia 5 d’abril a Vic.

D’altra banda, dos jugadors del TT Mont-rodon participaran aquest cap de setmana al ja tradicional Campionat de veterans “Memorial Joan Serra” de Torelló. Es tracta de Rafel Montenegro i Werner Howad.

El torneig va dirigit als jugadors que tenen 40 anys o més, i que hagin participat a la Lliga Intercomarcal d’aquesta temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments