Inici Actualitat Les Nits musicals a Santa Llúcia s’estrenen amb un ple absolut a...

Les Nits musicals a Santa Llúcia s’estrenen amb un ple absolut a la capella

0
COMPARTIR

nits-musicals-santa-llucia4

Alguns taradellencs es van quedar amb la ganes d’assistir al primer dels concerts de les ‘Nits musicals a Santa Llúcia’. La capella es va omplir de gom a gom (es calcula que hi van cabre unes 70 persones) per escoltar el concert en petit format del quintet de corda de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).

nits-musicals-santa-llucia1El concert, de menys d’una hora de durada, va comptar amb la interpretació inicial de tres peces d’Igor Stravinsky a càrrec d’un sol clarinet. El concert es feia amb els llums apagats, tot i que en la segona interpretació es va fer amb la llum de les espelmes que tenien tots els assistents, amb l’objectiu de recrear l’atmosfera de l’època. Es va interpretar una xacona de la segona partita per a violí de Johann Sebastian Bach. L’última part va ser interpretada per un quintet per a clarinet en La major de Mozart que constava de quatre moviments.

nits-musicals-santa-llucia2Els presents van poder copsar que la capella de Santa Llúcia té una gran acústica per a música clàssica. La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Taradell i els Amics de Santa Llúcia, tindrà un segon concert aquest proper dissabte. A partir de 2/4 d’11 de la nit el Grup ReBLa’T interpretarà diverses sonates. A l’agenda podeu anar consultant la programació.

nits musicals santa llucia7

nits musicals santa llucia6

nits-musicals-santa-llucia

Nits musicals santa llúcia5

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments