Inici Actualitat Dos taradellencs guanyen el Premi Sambori d’Òmnium Cultural

Dos taradellencs guanyen el Premi Sambori d’Òmnium Cultural

0
COMPARTIR

premi-sambori-2014

Els taradellencs Guillem Costa i Jordi Sayós van guanyar aquest diumenge dos guardons de la 8a edició del Premi Sambori d’Òmnium Cultural en l’àmbit de l’Alt Ter i la Garrotxa. Els guardons es van lliurar aquest diumenge a Les Preses (La Garrotxa) i premiaven els millors treballs de narrativa escolar de l’Alt Ter Garrotxa, que comprèn les comarques del Ripollès, la Garrotxa i Osona.

En total, hi va haver 18 guardonats en les 6 categories d’entre els 5.000 alumnes de les tres comarques  que hi han participat. Guillem Costa va obtenir el primer premi en la categoria de cicle inicial, mentre que Jordi Sayós va guanyar el tercer premi en la categoria de cicle mitjà. Els dos taradellencs són alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès. Els guanyadors de cada categoria passen a la fase final del Sambori a nivell català, que es lliurarà al mes de maig.

El Sambori és un premi de narrativa en català adreçat als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments