Inici Actualitat Diversitat gastronòmica en la 7a Mostra de cuines del món de Taradell

Diversitat gastronòmica en la 7a Mostra de cuines del món de Taradell

0
COMPARTIR

mostra-cuines-2014

Un any més la 7a Mostra de cuines del món de Taradell va atraure molta gent disposada a degustar gastronomia d’altres països. El Centre cultural Costa i Font va tornar a ser l’escenari on diverses paradetes oferien plats cuinats. Hi havia més d’una quinzena de procedències amb diferents propostes gastronòmiques.

Com sempre els assistents havien de pagar 5 euros per poder degustar tots els productes gastronòmics que s’oferien. També hi havia un espai per als més petits on s’ensenyava a ballar amb bastons. L’acte estava organitzat per l’associació Som Dones amb motiu del Dia internacional de la dona. Aquí us oferim algunes fotografies.

[shashin type=”albumphotos” id=”35″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments