Inici Actualitat El CP Taradell empata a 3 a la pista del Tona

El CP Taradell empata a 3 a la pista del Tona

0
COMPARTIR

recurs-hoquei-cptaradellEl CP Taradell s’allunya una mica més del lidertat després de l’empat a 3 gols d’aquest divendres a la pista de l’HP Tona. El partit, que s’havia avançat per temes de carnaval, va començar amb domini taradellenc.

En els primers minuts Albert Benito ja va posar el 0 a 1 en el marcador. El CP Taradell havia sortit molt concentrat ofensivament. Poc després en un xut des de fora de l’àrea Miquel Masoliver va fer el 0 a 2. Els locals, però, van reaccionar escurçant diferències. Tot i això, ràpidament el CP Taradell, per mitjà de Marc Soler, va posar l’1 a 3 amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, el Tona va sortir pressionant més i va dificultar molt el joc taradellenc. Com a conseqüència va arribar el 2 a 3 que va posar molta emoció al matx. A tres minuts pel final el Tona va aconseguir l’empat a 3. El Taradell hauria pogut guanyar en una última oportunitat final aturada pel porter, tot i que no tenia visió de la bola.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments