Inici Actualitat Bon balanç del CPE Taradell de tennis taula en l’intercomarcal aleví

Bon balanç del CPE Taradell de tennis taula en l’intercomarcal aleví

0
COMPARTIR

intercomarcal-alevi

A la lliga intercomarcal escolar aleví, l’equip del Vic TT – CPE Taradell amb el jugador local Ian Llácer i el seu company Osama Abdalla Ouro-Gomma van obtenir una bona actuació en les dues primeres jornades que es van disputar aquest dissabte a Ripoll. En el primer partit van guanyar per 4-1 al Fotoprix Vic amb 1,5 punts de l’Ian i 2,5 de l’Osama. En el segon van perdre per 0-5 contra el CTT Roda de Ter, que és el favorit per la victòria final, tot i plantar molta cara als rivals.

A la darrera jornada, el dia 5 d’abril, jugaran contra el TT Ripoll amb qui ara estan empatats a victòries i es decidiran el segon i tercer lloc.

D’altra banda, aquest proper dissabte el TT Mont-rodon jugarà la darrera jornada a la Primera Divisió Intercomarcal contra el ja campió Sant Quirze TTC A a domicili. Amb la permanència ja assegurada, l’equip tancarà la seva sisena temporada en aquesta competició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments