Inici Actualitat Taradell aporta terra a la plantada del roure del Tricententari a Montserrat

Taradell aporta terra a la plantada del roure del Tricententari a Montserrat

0
COMPARTIR

saquet_TricentenariL’Ajuntament de Taradell va enviar fa uns dies un petit sac de terra taradellenca que servirà per participar en l’acte de plantació del roure del Tricentenari de 1714, que tindrà lloc aquest diumenge a Montserrat. L’acte es farà a l’antic convent de Santa Cecília i consisteix en plantar un roure amb terra arribada de tots els indrets de Catalunya.

Aquest arbre vol simbolitzar la voluntat de ser del poble de Catalunya- Amb la participació de tots els ajuntaments catalans es vol que el roure creixi amb terra de totes les viles del país com a símbol d’unitat i fermesa.

L’acte s’emmarca en la commemoració dels 300 anys del 1714, que organitza el comissariat del Tricentenari al voltant d’aquesta efemèride.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments