Inici Actualitat El TT Mont-rodon assoleix la permanència en guanyar al Tona

El TT Mont-rodon assoleix la permanència en guanyar al Tona

0
COMPARTIR

TT-Mont-rodon-jugadorsEl TT Mont-rodon va aconseguir la setena victòria i la permanència ja assegurada a Primera divisió després de superar el TT Tona A per 5-2. El partit es va encarrilar ja a la meitat, quan després de guanyar els dobles jugats per Rafel Montenegro i Jaume Cunill per 3-2, el resultat era de 3 a 1. Tot seguit, Josep Crusats guanyava el partit que certificava la victòria local i la permanència a falta de la darrera jornada de lliga.

L’última jornada es jugarà el dia 8 de març al camp del campió per tercer any consecutiu, el Sant Quirze TTC A. Així, aquest pròxim cap de setmana, amb motiu del carnaval de Torelló, només hi haurà activitat matinal. La categoria aleví de la Lliga Intercomarcal Escolar competirà a Ripoll. Hi haurà la presència del Vic TT – CPE Taradell amb Ian Llácer, que disputarà les dues primeres jornades de la seva lliga d’enguany. Les categories Benjamí i Infantil jugaran el dia 15 a Centelles i Roda de Ter, respectivament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments