Inici Actualitat El Puntal acull tallers mensuals per als joves de Taradell

El Puntal acull tallers mensuals per als joves de Taradell

0
COMPARTIR

foto tallercupcakesEl Servei d’Informació Juvenil El Puntal jove de Taradell ha iniciat un cicle de tallers de periodicitat mensual. El passat divendres 7 de febrer es va fer el primer centrat en els cupcakes. Hi van participar un total de 19 nois i noies.

La idea és que un divendres al mes es realitzaran tallers sobre diferents temàtiques de 6 a 8 de la tarda a l’espai del Puntal. Són gratuïts i oberts a tots els joves d’entre 12 i 25 anys del municipi. Cal recordar que els menors d’edat que vulguin participar dels taller hauran de portar una autorització familiar. 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments