Inici Actualitat Victòria del CP Taradell a la pista del CP Bigues i Riells

Victòria del CP Taradell a la pista del CP Bigues i Riells

0
COMPARTIR

cp-taradell-2014El Club Patí Taradell va resoldre el partit davant d’un dels equips de la part baixa amb certa solvència. El Bigues i Riells va aguantar bona part del matx, però va acabar cedint davant de l’equip de Taradell.

Els locals van començar el partit avançant-se en el marcador. El CP Taradell, tot i veure’s sorprès, va ser capaç de capgirar el marcador amb gols de Soler i Edu Genís. Amb 1 a 2 es va arribar al descans.

Malgrat tot, el Bigues i Riells no es va rendir i va complicar les coses amb l’empat a 2 i més tard amb l’empat a 3. Entremig Albert Benito havia fet el tercer per al Taradell.

A la segona meitat l’equip de Climent Muñoz va sentenciar el matx. Un gol d’Àlex Martínez i un altre d’Albert Benito van posar el 3 a 5 definitiu, que manté el Taradell a la segona posició de la Primera Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments