Inici Actualitat Victòria importantíssima del TT Mont-rodon a Camprodon

Victòria importantíssima del TT Mont-rodon a Camprodon

0
COMPARTIR

jordi-crusats-albert-luqueVictòria treballada per 3 a 4 i més complicada del previst pel TT Mont-rodon contra el TT Camprodon a domicili. Josep Crusats i Jordi Forcada van guanyar els seus dos partits individuals, mentre que Albert Luque va perdre. Fins i tot al partit de dobles Crusats/Luque van estar a punt de guanyar-lo quan van tenir tres pilotes de partit al quart joc i el van acabar perdent 2-3. Amb aquesta victòria el TT Mont-rodon es situa setè a la classificació a falta de dues jornades pel final de la lliga amb 12 punts.

Aquest proper dissabte, el TT Mont-rodon juga el darrer partit a casa d’aquesta temporada rebent el TT Tona “A” que aspira a ser tercer a la classificació general. L’equip ho tindrà complicat per obtenir una victòria i assolir la salvació, ja que a la darrera jornada es desplaça al local del líder, el Sant Quirze TTC “A”.

Mentrestant al Circuit de Promeses Individual, Ian i Rubén Llácer van jugar dissabte al matí a Calella a  la cinquena prova del campionat organitzat per la Federació Barcelonina de Tennis Taula.  Competint de nou al Nivell G aquest cop se’ls va tornar a resistir la victòria, tot i el progressiu augment del seu nivell de joc mostrat en aquest últim mes. Van ser quarts dels grups de quatre jugadors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments