Inici Actualitat Mal partit de la UD Taradell que acaba amb derrota a Lliçà...

Mal partit de la UD Taradell que acaba amb derrota a Lliçà de Vall

0
COMPARTIR

lliçavall-udtaradell

Partit molt dolent el que ha disputat aquest diumenge al migdia la Unió Deportiva Taradell al camp del Lliçà de Vall. Els taradellencs han perdut per 3 a 0 en un  matx on no han fet cap mèrit per puntuar.

A la primera meitat els locals s’han avançat en el marcador al minut 12 en el llançament d’una falta lateral que ha rematat de cap Torres. Només hi ha hagut aquest gol, però el Lliçà ha tingut més ocasions per ampliar el marcador.

A la represa, la tònica del partit no ha canviat i el Taradell no ha reaccionat. Nil Murfulleda ha tornat a ser el millor de l’equip amb intervencions que han evitat més d’un gol. Als 7 minuts el Lliçà ha enviat un xut al travesser i poc després Nil ha evitat el segon dels locals. Aquest ha arribat al minut 86. I ja en temps de descompte el Lliçà ha fet el 3 a 0 definitiu.

Gol del Lliçà (1-0):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments