Inici Actualitat Taradell es beneficia del nou servei de desenvolupament local de la Mancomunitat...

Taradell es beneficia del nou servei de desenvolupament local de la Mancomunitat La Plana

0
COMPARTIR
L'estelada onejant el passat 23 d'abril de 2012

L'estelada onejant el passat 23 d'abril de 2012

Els ajuntaments de Balenyà, Folgueroles, El Brull, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau, juntament amb la Mancomunitat La Plana, han engegat el nou Servei de Desenvolupament Local.

Aquest servei, iniciat aquest mes de gener, té l’objectiu de fomentar el desenvolupament econòmic i social dels municipis de la mancomunitat per tal de millorar la qualitat de les persones que hi viuen, treballant a través de tres eixos; ocupació, empresa i territori.

Ofereix els serveis de borsa de treball, inserció, orientació i assessorament laboral, formació, suport i assessorament per PIMES i emprenedors…

El Servei de Desenvolupament Local té la voluntat de treballar des de la proximitat, descentralitzant els servei als diferents municipis, fet que ha de permetre captar de forma més directa les necessitats del territori.

L’objectiu és treballar les polítiques d’ocupació i desenvolupament d’una forma més integral de forma coordinada amb altres àrees de la mancomunitat (Serveis Socials, Joventut, Igualtat i Convivència, etc.).

Tot això sense deixar de banda el treball transversal per optimitzar recursos i aprofitar sinergies ja creades, sumant-se a iniciatives d’àmbit comarcal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments