Inici Actualitat Taradell va acollir les primeres jornades de la Lliga intercomarcal escolar de...

Taradell va acollir les primeres jornades de la Lliga intercomarcal escolar de tennis taula

0
COMPARTIR

lliga-benjami-tennis-taula

Les dues primeres jornades de la Lliga Benjamí es van fer aquest dissabte passat al matí a Taradell. El club local hi participa amb 2 equips, el CPE Taradell – St Vicenç (Rubén Llácer, Raimon Vilamala i Gerard Romera) que va poder guanyar els 2 partits que van jugar, i el Vic TT – CPE Taradell (Sílvia Coll i Mariona Mendoza) que no es van poder estrenar amb victòria pel bon nivell i major experiència que tenien els seus dos rivals d’aquesta jornada.

Els equips capdavanters a la classificació són el CTT Roda de Ter, el CTT Centelles i el CPE Taradell – St Vicenç empatats amb dues victòries cadascun, mentre que el Fotoprix Vic TT, el Vic TT – CPE Taradell i el TT Camprodon estan empatats a zero punts de moment. La següent jornada serà el mes de març.

D’altra banda, el TT Mont-rodon va perdre per 2 a 5 contra el CTT Olot A. Tot i que en Rafel Montenegro va perdre el primer partit per un ajustat 2-3, els punts locals no es van aconseguir fins que ja es perdia per 0-5. Els van aconseguir Jordi Forcada i Josep Crusats en el tram final.

Aquesta setmana l’equip es trasllada a Camprodon per jugar contra un rival directe per evitar el descens. Ara mateix, el TT Mont-rodon està empatat amb el Camprodon i l’Olot.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments