Inici Actualitat Dues taradellenques intoxicades per fum en un incendi a Taradell aquesta matinada

Dues taradellenques intoxicades per fum en un incendi a Taradell aquesta matinada

0
COMPARTIR

incendi-casa-2014

Taradell ha patit aquest dissabte a la matinada un incendi en una casa del carrer Miquel Martí i Pol que ha provocat dues ferides per intoxicació de fum. La propietària de 83 anys i la seva cuidadora de 41 han resultat intoxicades per inhalació de fum en cremar l’habitació de la casa, ubicada del número 44.

incendi-casa-20141Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’incendi a les 4 i 3 minuts de la matinada. Dues dotacions s’han desplaçat fins al carrer Miquel Martí i Pol de Taradell i en poc menys de mitja hora han pogut extingir el foc. També han procedit a ventilar la resta de l’habitatge. Les dues veïnes han estat traslladades a l’Hospital General de Vic.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments