Inici Actualitat El CP Taradell, campió de la Copa Generalitat

El CP Taradell, campió de la Copa Generalitat

0
COMPARTIR

cp-taradell-copa-generalitat

Va ser la final somiada. El Club Patí Taradell, patrocinat per Cos Fisicwell, es va proclamar aquest dissabte al vespre campió de la Copa Generalitat per primera vegada. I ho va fer per la porta gran, derrotant al CH Caldes, líder intractable de la Primera Nacional Catalana i que no havia perdut cap partit aquesta temporada.

cp-taradell-copa-catalunya4-001I ho va fer remuntant. A la primera meitat el domini va ser del Caldes, que va controlar molt bé els primers 25 minuts. Al minut 4 ja es va avançar en el marcador amb un gol de Roger Acsensi. Els visitants tenien les millors ocasions davant un CP Taradell que ho intentava amb xuts exteriors, però sense massa ocasions clares. Així, al minut 12 Jordi Urbano va fer el 0 a 2. En la següent jugada, després d’una ocasió del Taradell, Jordi Urbano enviava la bola al pal.

La primera ocasió més o menys clara dels taradellencs va arribar al minut 14 en un xut creuat de Miquel Masoliver que el porter va aturar. I la més clara a manca de dos minuts i mig on Edu Genís no va encertar a rematar una passada davant del porter. Fins al descans el Caldes va dominar davant un Taradell que en defensa jugava en zona.

A la represa semblava que continuava la mateixa tònica, però amb més igualtat. De fet, el Caldes va tenir opcions per marcar el tercer, però Albert Dalmau molt inspirat a la porteria ho va evitar. El punt d’inflexió va ser al minut 7 quan Àlex va rematar un pèl desviat una pilota que havia sortit rebutjada. A partir d’aquí van arribar els millors minuts del CP Taradell.

En menys d’un minut el CP Taradell va fer dos gols. Primer Marçal Casadevall i, tot seguit, Miquel Masoliver feien embogir el pavelló El Pujoló. I més quan dos minuts després el mateix Masoliver aprofitava una falta directa per fer el 3 a 2. Quedaven 12 minuts i el Taradell havia capgirat el marcador. Però és que tot seguit, Marc Nuri va posar el 4 a 2 al marcador.

cp-taradell-copa-generalitat2-001El Caldes va reaccionar ràpid i Alexandre Acsensi va fer el 4 a 3. A partir d’aquí els visitants van pressionar de valent per empatar. Albert Dalmau va estar pletòric. Ho va aturar tot, fins i tot, una falta directa on va prendre la pilota a Xavier Rovira a pocs minuts pel final. L’emoció i la tensió van ser presents fins al final, ja que el Caldes va buscar l’empat fins al darrer segon.

Però, el CP Taradell va saber aguantar i va aixecar la seva primera Copa Catalunya d’hoquei patins. Cal destacar que en la categoria femenina, la copa va ser per al Club Patí Manlleu.

cpmanlleu-copa-federacio-001

cp-taradell-copa-generalitat3-001

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments