Inici Actualitat Taradell acull aquest dissabte la Copa Generalitat d’hoquei patins

Taradell acull aquest dissabte la Copa Generalitat d’hoquei patins

0
COMPARTIR

pavello-canvi-pista3Aquest dissabte 1 de febrer es disputa a Taradell la 5a edició de la Copa Generalitat d’hoquei patins, que organitza la Federació catalana de patinatge. En aquesta competició hi prenen part els millors equips sènior de les competicions catalanes, és a dir, la Primera Nacional Catalana masculina i femenina. S’hi han classificat els quatre primers classificats un cop acabada la primera volta de la competició.

Entre els quatre participants a la competició masculina hi ha el Club Patí Taradell, com a segon classificat. Els seus rivals seran el CH Caldes, el Girona i el GEiEG. La competició és en format de final a 4 i en la primera eliminatòria el Taradell haurà de guanyar al GEiEG. Taradell és la primera vegada que acull aquesta competició.

Aquests són els horaris de dissabte:

9:30h – Semifinal femenina (1r classificat – 4t classificat):  CP Manlleu – CH Cerdanyola

10:45 h – Semifinal masculina (1r classificat – 4t classificat): CH Caldes – Girona CH

12:00h – Semifinal femenina (2n classificat – 3r classificat): CH Mataró – Reus Deportiu

13:30h – Semifinal masculina (2n classificat – 3r classificat): CP Taradell – GEiEG

18:00 h Final femenina

19:30h Final masculina 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments