Inici Actualitat El TT Mont-rodon continua en ratxa i torna a guanyar a Borgonyà

El TT Mont-rodon continua en ratxa i torna a guanyar a Borgonyà

0
COMPARTIR

parc-esports-tennis-taulaTercera victòria consecutiva del TT Mont-rodon en aquesta segona volta de la Primera Divisió de la Lliga Intercomarcal. Aquesta vegada van guanyar a la pista del TT Borgonyà per 3 a 4.

El partit es va posar de cara després de guanyar dos dels tres primers partits i el dobles, que va ser la clau del matx. Amb 1-3 al marcador, Jordi Forcada guanyava el següent partit per sentenciar la victòria taradellenca. Amb aquesta victòria el TT Mont-rodon és 7è a la classificació amb 10 punts empatat amb el TT Camprodon i el TT Borgonyà.

Mentrestant, els 3 jugadors que participen enguany al Circuit Promeses van jugar aquest dissabte a Calella i Barcelona. Al Nivell F l’Arnau Fàbregas va ser quart del seu grup, mentre que al Nivell G tant l’Ian com en Rubén, tot i mostrar una bona millora de joc respecte l’anterior concentració, no van poder guanyar cap dels seus partits.

El proper dissabte dia 1 de febrer es fa un petit parèntesi a la competició de Lliga per disputar el tradicional Torneig de Dobles Intercomarcal on diversos jugadors del TT Mont-rodon hi pendran part. Aquest es disputarà al local del Sant Quirze TTC a partir de les 3 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments