Inici Actualitat El Grup de Recerca Local va fer un resum de les entrevistes...

El Grup de Recerca Local va fer un resum de les entrevistes del 2013

0
COMPARTIR

video vivencies 2014

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font es va omplir totalment aquest passat dissabte en la projecció del muntatge que va fer el Grup de Recerca Local de Taradell. Es va projectar un resum de les entrevistes que es van enregistrar el  2013 amb la participació de diversos taradellencs i taradellenques amb l’objectiu de preservar la memòria de Taradell.

Al mateix temps, un cop projectat es va fer un petit obsequi (una còpia de l’audiovisual, un llibre de Taradell i unafotografia) a les persones que han estat enregistrades, per agrair-los la seva paciència i disposició.

Fins ara el Grup de Recerca Local ha elaborat un total de 9 audiovisuals.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments