Inici Actualitat Els taradellencs no es perden la Festa Major d’hivern

Els taradellencs no es perden la Festa Major d’hivern

0
COMPARTIR

fm-hivern-20142

Aquest dilluns era especial si eres veí de Taradell. Bàsicament, perquè estaves de festa. Un any més coincidint amb la festivitat de Sant Sebastià, els taradellencs i taradellenques han sortit al carrer per celebrar la Festa major d’hivern. I ho han fet en massa.

fm-hivern-20145Ja a primera hora, una de les tradicions més arrelades és anar a buscar xocolata desfeta i coca al carrer Sant Sebastià. Hi ha hagut llargues cues per aconseguir-ne.

Tot seguit, els més petits s’han entretingut amb la cercavila dels gegants de Taradell, en Guillem de Mont-rodon i la Tiburgeta de Taradell, que estrenaven vestits més lleugers. Estaven acompanyats pels capgrossos i els grallers de la Colla Jove dels Geganters de Taradell.

I al migdia, la tradició ha tornat amb el Ball del ciri, que han interpretat 12 pabordes. Tot seguit, els grups infantil i juvenil de l’Esbart Sant Genís han interpretat alguns danses.

Com a novetat a la tarda, de 5 a 8, hi havia tallers i activitats al Centre cultural Costa i Font per a nens i nenes de 0 a 8 anys. 

Fotos: Miquel Vilardell

fm-hivern-20146

fm-hivern-20147

fm-hivern-2014

fm-hivern-20144

fm-hivern-20148

fm-hivern-20149

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments