Inici Actualitat El CP Taradell s’allunya de l’ascens en perdre amb el líder, el...

El CP Taradell s’allunya de l’ascens en perdre amb el líder, el Caldes

0
COMPARTIR

cptaradell-recurs2013Derrota del Club Patí Taradell dissabte a la nit a la pista del líder de Primera Nacional Catalana per 5 a 2. El partit va ser molt igualat, però es va decidir a la segona meitat, on els locals van estar molt fins de cara a porteria.

El matx va començar amb el Taradell portant la iniciativa. Així, als 3 minuts ja es va avançar en el marcador amb un gol d’Albert Benito. Però la reacció local va ser molt ràpida. Jordi Urbano empatava dos minuts després.

El marcador no es va moure més fins als minuts abans del descans. A falta de 5 minuts i de penal Miquel Masoliver feia l’1 a 2. Però poc abans de la mitja part després de l’expulsió de, els locals feien l’empat a 2 de falta directa.

A la segona meitat va continuar la mateixa tònica. Però a 12 minuts pel final una pilota desviada va significar el 3 a 2 per als locals. Més tard, va arribar el 4 a 2 en una falta directa. I a manca de 2 minuts i mig el 5 a 2 definitiu, quan el Taradell buscava escurçar diferències.

Amb aquest partit es tanca la primera volta de la competició. El CP Taradell és segon a 6 punts del Caldes que en 15 partits només ha cedit un empat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments