Inici Actualitat Anna Arumí guanya el concurs d’InstaOsona centrat en els Tonis de Taradell

Anna Arumí guanya el concurs d’InstaOsona centrat en els Tonis de Taradell

0
COMPARTIR
Premi instagram 2014

concurs-instaosona-2014

La taradellenca Anna Arumí és la guanyadora del primer concurs organitzat per la comunitat d’amics d’Instagram a la comarca d’Osona, InstaOsona, juntament amb els Tonis de Taradell. El jurat, format pels organitzadors del concurs, no ho ha tingut fàcil davant “l’alt nivell” de les 150 fotos que s’han presentat al concurs relacionades amb la Festa dels Tonis de Taradell, que va tenir el plat fort diumenge passat amb el passant dels Tres Tombs.

D’aquesta foto d’Arumí, el jurat destaca que “reflecteix bé l’esperit de la festa, amb els animals de peu rodó com a protagonistes i la implicació dels veïns i entitats del poble, vestits per a l’ocasió”. Com a premi, Arumí ha guanyat un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant El Nou Montseny de Taradell.

En total, s’han presentat unes 150 fotos al concurs. S’havien de penjar entre el 10 i el 17 de gener i havien d’estar relacionades amb aquesta festa, tot etiquetant-les amb els hashtags #instaosona i #tonistaradell14. Després de la bona rebuda d’aquesta iniciativa, InstaOsona ja treballa amb nous concursos. La comunitat compta amb gairebé 450 seguidors i més de 2.300 imatges publicades amb l’etiqueta #instaosona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments