Inici Actualitat Taradell celebra la Festa major d’hivern amb un cap de setmana llarg

Taradell celebra la Festa major d’hivern amb un cap de setmana llarg

0
COMPARTIR

FM hivern 2013Continuen les festes a Taradell. Després del parèntesi nadalenc i la Festa dels Tonis, aquest cap de setmana el municipi celebrarà la Festa major d’hivern, coincidint amb Sant Sebastià. Per aquest motiu s’han programat activitats durant tot el cap de setmana.

Divendres al vespre es lliurarà la 6a edició del Premi Ajuntament de Taradell al milllor treball de recerca de Batxillerat. Serà a les 8 a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Dissabte a partir de les 9 del matí es farà la festa del motor amb un esmorzar a l’aparcament de la Carpa, organitzat pel Grup de Trialers de Taradell.

A les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Pladevall es projectarà un audiovisual del Grup de Recerca Local de Taradell a partir de les entrevistes a gent gran fetes l’últim any. A les 8 del vespre la Tarabanda i la Bandatard actuaran al Centre Cultural Costa i Font. Mentrestant, diumenge a la tarda hi haurà l’actuació del grup Ol’Green, finalistes al programa “Oh! Happy Day” de TV3).

Finalment, dilluns serà el dia central coincidint amb la festivitat de Sant Sebastià. A les 10 del matí xocolatada popular al carrer Sant Sebastià. A 3/4 d’11 sortida dels pabordes i autoritats acompanyats per la Cobla Genisenca per assistir a la missa. Mentrestant a 1/4 de 12 començarà una cercavil amb gegants i capgrossos acompanyats pels grallers de la Colla Jove de Geganters deTaradell .

I a les 12 a la plaça de les Eres farà el ball del ciri i danses populars amb els grups infantil i juvenil de l’Esbart Sant Genís. Com a novetat a la tarda, de 5 a 8, hi haurà tallers i activitats al Centre cultural Costa i Font per a nens i nenes de 0 a 8 anys. Entre d’altres hi haurà piscina de boles, circuit de cotxes i trens, tallers de maquillatge, tobogans i un llarg etcètera.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments