Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell estrena vitrina institucional a la sala de plens

L’Ajuntament de Taradell estrena vitrina institucional a la sala de plens

0
COMPARTIR

vitrina-ajuntament

L’Ajuntament de Taradell va estrenar aquest diumenge una vitrina a la sala de plens. Aquest nou espai, tancat amb vidre, compta amb un moble que incorpora alguns documents significatius del municipi.

En primer lloc hi ha una reproducció d’un pergamí, cedit pel mas El Colomer, que compta amb un segell de cera on hi apareix per primera vegada l’escut de Taradell. Al centre hi ha nou fotografies corresponents a tots els consistoris que ha tingut Taradell en l’època democràtica amb els regidors que n’han format part.

Al costat hi ha dos documents oficials de les dues festes del poble que han estat reconegudes oficialment. Es tracta de la Festa dels Tonis, declarada Festa tradicional d’interès nacional el 2010, i la Festa d’en Toca-sons, des del 1994 amb el mateix reconeixement.

Finalment, també es pot veure exposada la bandera de Sant Antoni Abat que data de 1949 quan l’Associació encara estava lligada a l’església. Aquesta bandera havia estat cedida per la comissió de Tonis fa uns anys.

L’objectiu de la vitrina és emmagatzemar documents rellevants del poble i permetre que els taradellencs els puguin veure.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments