Inici Actualitat El Grup de recerca local presenta un documental sobre ‘La matança del...

El Grup de recerca local presenta un documental sobre ‘La matança del porc’

0
COMPARTIR

En el marc de la Festa dels Tonis, el Grup de Recerca Local de Taradell presentarà un audiovisual sobre la matança del porc a pagès. El treball s’ha realitzat a través d’entrevistes a gent gran de pagès, matadors i mocaderes amb l’objectiu de mostrar com es feia la matança del porc antigament.

També compta amb fotografies antigues de les matances i s’explica la festa familiar que girava entorn d’aquest acte que era una font d’aliment per a tot l’any.

L’acte està obert a tothom i comptarà amb la presència d’Anna Aguilar, autora del llibre ‘Viure a pagès’, Lluís Garcia de l’Associació Sant Galdric de Rubí, i Aleix Cardona de l’Associació SOLC del Lluçanès. Començarà a les 5 de la tarda a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i, tot seguit, s’inaugurarà l’exposició sobre la matança del porc realitzada pels Tonis de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments