Inici Actualitat Derrota per la mínima del TT Mont-rodon davant del líder

Derrota per la mínima del TT Mont-rodon davant del líder

0
COMPARTIR

rafel-montenegroUn partit molt disputat i intens el que es va jugar dissabte a Taradell. Els taradellencs van perdre per 3 a 4 contra el Fotoprix Vic TT B. La victòria visitant no es va certificar fins al darrer partit quan l’Arnau Quintana va superar en Josep Crusats per 1-3. El partit va ser llarg, prop de les tres hores de durada. Pel TT Mont-rodon en Josep Crusats i en Jordi Forcada van donar un punt cada un guanyant al seu tercer jugador, i el partit de dobles. Aquesta jornada en Rafel Montenegro no va poder puntuar.

Aquest dissabte toca partit a Sant Hilari Sacalm, amb un equip que ja té la permanència assegurada després de guanyar aquesta setmana passada, mentre el Mont-rodon continua a la novena posició.

Mentrestant, dissabte al matí els jugadors de l’escola del CPE Taradell participaran a unes jornades d’entrenament per edats que s’organitzen.
La categoria benjamí es farà a Taradell al gimnàs del col·legi de “Les Pinediques” amb l’entrenador del club, Jordi Forcada, dirigint la sessió. La jornada començarà a les 10 del matí i finalitzarà a la 1 del migdia. Aquesta trobada és oberta a tots els jugadors d’aquesta edat que participen a la Lliga Intercomarcal Escolar d’aquesta temporada. La categoria aleví es farà a Roda, i la infantil en principi a Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments