Inici Actualitat Bona actuació de l’escola del TT Mont-rodon a l’Open de Nadal de...

Bona actuació de l’escola del TT Mont-rodon a l’Open de Nadal de Vic

0
COMPARTIR

tennis-taula-arnau-fabregas-raimon-vilamalaQuatre jugadors de l’escola del TT Mont-rodon van participar aquest divendres passat a la 44a edició de l’Open de Nadal de Vic. Oriol Garcia i Arnau Fàbregas van participar en categoria infantil. L’Oriol va arribar a quarts de final després de ser primer de grup i perdre contra en Sergi Mohedano del TT Ripoll per un ajustat 2-3. L’Arnau, després de ser segon de grup, va jugar la consolació i la va guanyar superant a Biel Díaz del TT Tona a la final per 3-1.

A la categoria benjamí van debutar en competició la Mariona Mendoza i en Raimon Vilamala. La Mariona, tot i no guanyar cap partit, va tenir una bona actuació en els tres partits que va disputar anant a millor cada cop. En Raimon, per la seva part, va tenir més sort i va arribar a la final. Al darrer partit no va tenir massa opció contra Cesc Molins del TT Els 8 de la Garriga, que va ser el vencedor del torneig.

D’altra banda, en el 6è Memorial Lluís Mas de Tona, en Josep Crusats va ser l’únic representant del TT Mont-rodon que va participar en el torneig disputat el dissabte a la sala de La Canal de Tona. Després de ser segon de grup, va passar la ronda de 32ens de final on va perdre amb el que en seria el guanyador final, en Jordi Piella del TT Torelló.

Aquest dissabte a la tarda es disputa la 11a jornada de la Lliga Intercomarcal on el TT Mont-rodon rep la visita del Fotoprix Vic TT B, que és colíder juntament amb el TT Tona A i el Sant Quirze TTC A. El partit es disputarà a 2/5 de 5 de la tarda al gimnàs del col·legi de Les Pinediques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments