Inici Actualitat El pessebre de la capella de Santa Llúcia recrea enguany el santuari...

El pessebre de la capella de Santa Llúcia recrea enguany el santuari de Sant Segimon

1
COMPARTIR

pessebre sant segimon 2013

Des d’avui es pot visitar el tradicional pessebre de la capella de Santa Llúcia que realitza el taradellenc Joan Blancafort. Aquest any ha recreat el santuari de Sant Segimon, situat a Viladrau, dins el parc natural del Montseny.

Es tracta d’una reproducció molt fidel i amb tot tipus de detalls. Ja fa diversos anys que Joan Blancafort s’encarrega del pessebre de la capella de Santa Llúcia. L’any passat va recrear el monestir de Sant Pere de Casserres i fa dos anys el Castell d’en Boix. Realitza les maquetes a base de guix, cartró i porexpan. El pessebre es podrà visitar durant diverses setmanes.

Foto: Teresa Solà
Foto: Teresa Solà

D’altra banda, entre el camí de Gasala, Castanyola i el Molí dels Sors es pot contemplar també aquest pessebre. L’Alfons Coll n’era un dels promotors i, actualment, diverses taradellenques s’encarreguen de muntar-lo amb diverses figures, que d’altra gent també aporta.

pessebre sant segimon 20132

 

pessebre sant segimon 20133

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Francesc Bazán
Francesc Bazán
29 desembre 2013 14:17

Cada any es millora i semblen més grans.
Seria bo que es pogués disposar d’un local per tenir-los tots junts.
No sé, és una idea.