Inici Actualitat El TT Mont-rodon perd per la mínima en l’inici de la segona...

El TT Mont-rodon perd per la mínima en l’inici de la segona volta

0
COMPARTIR

tt-mont-rodonDerrota ajustada en el partit que obria la segona volta de la Lliga Intercomarcal. Els taradellencs es van posar amb avantatge després de guanyar dos partits i una derrota abans dels dobles, partit que va ser la clau. En Jordi i en Rafel fent parella tenien un avantatge de 2-0 i els joves jugadors torellonencs van remuntar el partit 2-3. Tot i una nova victòria d’en Jordi, que donava de nou avantatge al marcador, en Jaume va estar a punt de donar la victòria definitiva, però no es va produir, igual que en Rafel al darrer partit.

La lliga es reprèn el dissabte dia 4 de gener altre cop a casa contra el Fotoprix Vic TT B, candidat a guanyar la competició. Mentre que aquest cap de setmana es fa el Torneig de Tona “Memorial Lluís Mas” amb la participació de Josep Crusats pel TT Mont-rodon.

D’altra banda, quatre jugadors de l’escola del club participaran aquest divendres al matí a Vic al ja tradicional Open de Nadal de Vic. Raimon Vilamala i Mariona Mendoza participaran en categoria benjamí, mentre que Arnau Fàbregas i Oriol Garcia ho faran en la infantil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments