Inici Actualitat Vicent Partal presenta dijous a Taradell el llibre “A un pam de...

Vicent Partal presenta dijous a Taradell el llibre “A un pam de la independència”

0
COMPARTIR

acte-unitari-independencia2El periodista Vicent Partal, que va participar en l’acte unitari per la independència el 2012, serà aquest dijous al vespre a Taradell. Presentarà el llibre “A un pam de la independència” a la taverna Txikibo a partir d’1/4 de 8 del vespre. L’acte consistirà en la presentació del llibre i, posteriorment, els assistents podran fer preguntes.

“A un pam de la independència”, publicat el passat mes de setembre, Partal reflexiona sobre els diversos processos independentistes que s’han produït recentment arreu del món, com als països dels Balcans, Escòcia i Quebec. I també exposa el seu ideari sobre les característiques de la Catalunya independent que desitja i creu possible.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments