Inici Actualitat El TT Mont-rodon de tennis taula perd clarament contra el Sant Quirze

El TT Mont-rodon de tennis taula perd clarament contra el Sant Quirze

0
COMPARTIR

Mont-rodon-tennis-taula-santquirze

Derrota contundent del TT Mont-rodon aquest dissabte a la tarda a Taradell. L’equip taradellenc va perdre per 0 a 7 contra el Sant Quirze TTC “A”. Només en Josep Crusats va poder guanyar algun joc en els seus individuals, però va perdre ajustadament el primer 2-3 contra Antoni Salamanca i 1-3 amb Juanjo Cortés. Un altre partit molt disputat va ser el dobles on Crusats fent parella amb Werner Howad van donar molta guerra als visitants.

L’equip acaba aquesta primera volta en posició de descens després de la clara victòria del Camprodon sobre el Sant Vicenç. La salvació la marca el Camprodon que té 6 punts. Aquest dissabte el TT Mont-rodon torna a jugar a casa contra el TT Torelló B.

escola-tennis-taulaMentrestant, els tres jugadors de l’Escola de Tennis Taula del CPE Taradell no van tenir sort en la tercera prova del Circuit Promeses Individual, disputat el dissabte al matí a Sabadell. Arnau Fàbregas va ser quart d’un grup de quatre jugadors en el Nivell F. Mentre que Ian i Rubén Llácer tampoc van tenir sort, quedant emparellats en uns grups molt difícils . Van ser cinquens sense cap victòria i estan pendents de si baixaran de nivell.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments