Inici Actualitat Una vuitantena de parades a la Fira de Santa Llúcia de Taradell

Una vuitantena de parades a la Fira de Santa Llúcia de Taradell

1
COMPARTIR

Fira santa llúcia 2013

Dia immillorable per a la Fira de Santa Llúcia de Taradell. Els molts visitants que la van visitar van poder gaudir d’un dia assolellat, tot i el fred. La Plaça de Santa Llúcia i la Plaça del Gili són dos llocs ideals per una fira molt acollidora i que ha vist desfilar molta gent, sobretot a la tarda.

Hi havia més de 80 paradetes amb productes de tot tipus: ornaments nadalencs, figures del pessebre, embotits, complements, formatges, mermelades, tions, artesania… Juntament amb paradetes d’entitats del municipi que recollien diners per la Marató de TV3, Càritas, Mans Unides o Osona contra el càncer amb la popular tómbola.

Fira santa llúcia 20132Els visitants també van poder gaudir de sardanes amb la cobla Lluïsos al migdia o un berenar popular a mitja tarda amb torrades i botifarra. Durant tot el dia també es feia una recollida solidària de joguines i aliments, i a la tarda hi va haver música amb el grup ReBLaT. I, com no, també es podia comprar el ramet de la sort a la sortida de la capella. L’animació a la tarda també va arribar de la mà de la Txaranga Toca-Sons.

Un dels espais que va tenir més èxit va ser el que l’Arxiu Fotogràfic de Taradell havia habilitat amb una seixantena de fotografies antigues de la Fira. Mentre que al carrer de la Vila s’hi podien fer passejades amb poni.

En definitiva, una fira que demostra estar completament consolidada a Taradell.

Aquí podeu veure una selecció d’imatges perquè us en pugueu fer una idea:

[shashin type=”albumphotos” id=”26″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
idria muntané
idria muntané
16 desembre 2013 1:26

Molt bona la idea de l’Arxiu fotogràfic. Ens ha transportat als anys de joventut i retrobar la imatge de gent que ja estan al cel.
Gràcies.