Inici Actualitat Els més petits ja han pogut donar la carta al Patge reial

Els més petits ja han pogut donar la carta al Patge reial

0
COMPARTIR

patge-reial-2013

Aprofitant la Fira de Santa Llúcia de Taradell, l’Agrupació de Botiguers va organitzar la rebuda del Patge reial perquè els més petits poguessin donar-li la carta de desitjos. L’arribada de l’emissari reial va comptar amb la participació de la Txaranga Toca-Sons, que amb música i cants va fer saber a tothom que a Taradell ja hi teníem el Patge Reial.

Durant tota la tarda una llarga cua de pares i mares i nens i nenes va desfilar a la plaça Santa Llúcia. Un per per un la canalla va poder donar en mà la carta de regals que volen que els portin Ses Majestats els Tres Reis d’Orient. Algun d’ells no es va fiar prou del Patge i no va voler ni acostar-s’hi.

A continuació podeu veure una representació d’imatges:

[shashin type=”albumphotos” id=”27″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments