Inici Actualitat El CP Taradell pateix la primera derrota a la pista del Masquefa

El CP Taradell pateix la primera derrota a la pista del Masquefa

0
COMPARTIR

cptaradell-recurs2013En un partit complicat davant del setè classificat, el Club Patí Taradell de Primera Nacional Catalana va perdre el seu primer partit de la temporada. Ha arribat a la jornada 12.

A la pista del Masquefa, el Taradell mai es va sentir còmode. En els primers 25 minuts la igualtat es va reflectir al marcador. Primer es van avançar els locals, però el Taradell va empatar. Amb 1 a 1 es va arribar al descans.

Al segon temps, dos gols del Masquefa van situar el 3 a 1. L’equip de Climent Muñoz va reaccionar i va arribar a empatar el partit a 3. Però, la remuntada no es va completar i dos gols més dels locals van posar el definitiu 5 a 3. Els gols del CP Taradell van ser obra de Marc Nuri i Marçal Casadevall en dues ocasions.

La derrota, sumada a l’empat del CH Caldes, fa que el Taradell estigui ara a tres punts de liderat, plaça que dóna opció a l’ascens. La setmana vinent el CP Taradell rep el tercer classificat, el Girona a les 17:45h.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments