Inici Actualitat La U.D. Taradell marca un gol en els 10 minuts que restaven...

La U.D. Taradell marca un gol en els 10 minuts que restaven del derbi amb el Roda

0
COMPARTIR

udtaradell-roda20133

El camp municipal de la Roureda va acollir aquest dijous al vespre els 10 minuts de joc que faltaven per acabar el derbi entre la U.D. Taradell i el Roda. Recordem que feia quinze dies que s’havia suspès el partit amb el resultat d’1 a 0.

En 10 minuts no hi va haver massa temps per res. El Roda va sortir a arriscar i a penjar boles a l’àrea taradellenca. Poques ocasions a mesura que passaven els minuts, fins que a tres pel final Marçal Sala va aprofitar un mal rebuig del porter rodenc per fer el 2 a 0 definitiu. En el descompte (es van afegir 4 minuts) el Roda va tenir dues ocasions que Nil va aturar enviant la pilota a córner.

Amb aquest triomf el Taradell ja suma 21 punts a la Segona Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments