Inici Actualitat Obert el procés per votar a l’Hereu 2014 de Taradell

Obert el procés per votar a l’Hereu 2014 de Taradell

0
COMPARTIR

hereu-2013Ja es pot votar per l’hereu 2013 de Taradell. El nom es donarà a conèixer al mes de gener durant la Festa dels Tonis i substituirà a Sergi Tordera. En total, hi ha 8 candidats, nascuts el 1991 i que han escollit un total de deu entitats.

Són:

  • Aman Cabanas
  • Ben Baucells
  • Carles Anglada
  • David Dachs
  • Joan Puig
  • Jordi Merino
  • Marc Sucarrats
  • Ramon Jordà

Si voleu escollir l’hereu 2014 heu d’omplir la butlleta que trobareu adjunta als tiquets del tast del porc, on també hi ha les butlletes del sorteig de dues paneres. Les butlletes omplertes les podeu deixar en les bústies que hi ha al bar de Can Costa i Font o bé a Rosa Moda, Celler nou i Àrea de Serveis Taradell. Si no disposeu de butlletes es poden comprar en aquests mateixos establiments.

Us animem a participar i volem recordar-vos que només entren en el sorteig de 2 paneres les butlletes que s’han dipositat a les bústies esmentades.

Com cada any Taradell.com també obre una enquesta per saber qui penseu que serà l’Hereu 2014, podeu votar-hi a partir d’avui i fins el dia 10 de gener amb l’enquesta que trobareu al lateral dret d’aquest bloc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments