Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell farà reformes per arreglar desperfectes del pavelló

L’Ajuntament de Taradell farà reformes per arreglar desperfectes del pavelló

0
COMPARTIR

ple-desembre-2013

En el ple municipal d’aquest dijous l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va anunciar que el pressupost del 2014 contemplarà una inversió per arreglar i reformar alguns espais del pavelló municipal. Arran d’una pregunta d’ERC sobre la sobreocupació de l’equipament esportiu i alguns desperfectes, Verdaguer va dir per al 2014 es podrien destinar entre 60.000 i 70.000 euros a fer-hi reformes com posar quatre cistelles, canviar els tancaments, arreglar les dutxes o millorar aspectes energètics.

ple-desembre-2013-ercERC també va plantejar la possibilitat d’un segon pavelló. L’alcalde va dir que es “sabem que és una necessitat i hi ha estudis, però a dia d’avui l’equip de govern apostem per acabar un altre equipament esportiu que donaria servei a una franja d’edat més àmplia”. També va explicar que davant la manca d’horaris per a tots els equips de bàsquet, hoquei patins i patinatge i la complexitat de trobar una solució, aquest any es va decidir repartir equitativament els horaris del pavelló. Alguns equips entrenen al pavelló de Santa Eugènia o fan ús de la pista de l’INS Taradell, des de fa uns anys.

ple-desembre-2013-ciuEl ple també va aprovar una moció, presentada a última hora per Solidaritat (SI), instant a la classe política a publicar una data i pregunta “clara, unívoca i binària” sobre la consulta abans d’acabar el 2013. I que es convoqui el referèndum per al 2014. La moció també va comptar amb el suport de CiU i ERC, tot i que van manifestar que els hagués agradat consensuar-la. PxC, tot i valorar que la moció “demana que es faci democràcia”, s’hi va abstenir.

Per unanimitat es va provar destinar uns 65.000 euros a la Fundació Vilademany, corresponents a uns compromisos d’aportacions municipals fets des del 1996, però que s’havien fet sense aplicar el corresponent increment de l’IPC. I d’uns 27.000 euros a la Fundació de l’Escola de música, que fan referència a l’aportació que es fa cada any, però avançant l’import total dels pròxims 3 anys.

ple-desembre-2013-siEl ple només va tenir un punt de tensió en l’apartat de precs i preguntes quan SI va demanar fer una reflexió conjunta sobre l’estudi de viabilitat de la piscina coberta. Però va aprofitar per criticar alguns aspectes que no veia clars. L’alcalde, Lluís Verdaguer, va recriminar-los que ho fessin en públic, ja que s’havien fet dues reunions internes per presentar-los l’estud i “primer cal fer les reflexions a nivell intern”. També va afegir que “l’equip de govern mai hem dit que tirarem endavant l’estudi tal i com està” i que “cal molt treball intern abans d’aixecar expectatives”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments