Inici Actualitat Els botiguers de Taradell repartiran 5.000 euros en la campanya de Nadal

Els botiguers de Taradell repartiran 5.000 euros en la campanya de Nadal

0
COMPARTIR

cartell-campanya-botiguers-2013Aquesta setmana s’enceta la campanya de Nadal de l’Agrupació de Botiguers de Taradell (ABT). La principal novetat d’aquest any és que els 2.000 euros que en l’edició passada guanyava una sola persona, ara es repartiran en regals de 100 euros per a 20 afortunats. En total, però, la campanya regalarà 5.000 euros.

A banda de les butlletes premiades amb 100 euros, la campanya seguirà la tònica de l’any passat. Així, els prop de 70 comerços assoicats de Taradell repartiran butlletes entre els seus clients amb petits premis valorats amb 5 i 10 euros, o regals sorpresa.

Paral·lelament a la campanya per fomentar que es facin compres al municipi, l’Agrupació, un any més, s’encarrega d’organitzar la recollida de cartes del Patge reial. Serà el 15 de desembre en el marc de la Fira de Santa Llúcia de 5 a 8 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments