Inici Actualitat Els alumnes del CEIP Les Pinediques participen en un simulacre d’incendi

Els alumnes del CEIP Les Pinediques participen en un simulacre d’incendi

0
COMPARTIR

simulacre-incendi-pinediques

Aquest passat dilluns i dimarts l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell, conjuntament amb els agents locals, van realitzar al CEIP Les Pinediques de Taradell un simulacre d’incendi. Dilluns al matí, va ser el torn de l’edifici de Parvulari i el dimarts va tocar a l’edifici de Primària.

La finalitat d’aquest simulacre era mantenir actualitzats els protocols d’actuació que s’han de dur a terme en cas d’emergència, tant amb els infants com amb els professors i el personal PAS.

L’inici del simulacre el va marcar l’activació de l’alarma contra incendis. A continuació, el centre i en paral·lel el tècnic local de Protecció Civil van passar l’avís als agents locals i a dos voluntaris de l’Agrupació que s’hi van desplaçar amb la màxima celeritat per supervisar i ajudar en l’evacuació de l’edifici.

Un cop repassat l’edifici i amb el recompte complet de tots els infants i personal de l’escola, el simulacre va finalitzar i es va procedir a intercanviar opinions amb els responsables del centre. Les dues parts van mostrar-se molt satisfets del simulacre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments