Inici Actualitat Nova derrota del TT Mont-rodon a la lliga

Nova derrota del TT Mont-rodon a la lliga

0
COMPARTIR

TT-Mont-rodon-jugadors

Derrota més aviat clara dels taradellencs davant el líder del campionat, el TT Tona. El TT Mont-rodon només va poder guanyar els dos punts contra el seu tercer jugador. La resta de partits es van perdre de manera força clara, excepte un on en Jordi Forcada va estar a punt de guanyar a Aleix Albareda i que va acabar perdent per un ajustat 2-3.

Aquest proper dissabte és festiu, i la lliga es reprèn el 14 de desembre amb un partit a casa contra el Sant Quirze TTC “A”, que ocupa la segona posició.

tennis-taula-promesesMentrestant, el dissabte al matí els tres jugadors de l’escola del CPE Taradell van tenir una bona actuació a les instal·lacions del CTT Calella en la segona prova del Circuit de Promeses individuals. Arnau Fàbregas va ser quart del seu grup aconseguint una victòria i certificant la permanència una jornada més al Nivell F. Per la seva banda, els germans Ian i Rubén Llácer van ser tots dos tercers del seu grup i després van caure a vuitens de final per pujar de nivell. Una jornada més també jugaran al Nivell G. També el proper dia 14 de desembre es disputarà la tercera prova del Circuit Promeses Individual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments