Inici Actualitat Marc Clapés suma el tercer podi en ciclocròs

Marc Clapés suma el tercer podi en ciclocròs

0
COMPARTIR

marc clapés ciclocros

Marc Clapés (CX Osona) continua amb bon peu a la Copa catalana de ciclocròs. Aquest dissabte va sumar un nou podi en un cap de setmana amb dues proves puntuables. A la de dissabte a Torroella de Montgrí va ser tercer a la categoria Master 30, mentre que a la general va ser 13è.

Diumenge es disputava el 1r Ciclocròs de Sant Celoni i després de l’esforç de dissabte, Clapés va ser quart en Master 30 i 14è a la general.

Cristian Torres (CX Osona) va ser 11è Master 30 i 33è a la general el dissabte. Mentre que el diumenge 18è Master 30 i 46è a la general. Aquest pròxim cap de setmana hi torna a haver doble prova. Divendres a Reus i diumenge a Girona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments