Inici Actualitat El CP Taradell sua per derrotar el Cerdanyola

El CP Taradell sua per derrotar el Cerdanyola

0
COMPARTIR

cp-taradell-cerdanyola2

Victòria importantíssima del Club Patí Taradell aquest dissabte al municipal del Pujoló i davant el quart de la classificació de lliga nacional catalana. A més, l’equip de Taradell va haver de remuntar en un matx molt complicat i igualat.

El partit va quedar marcat pel gol matiner del Cerdanyola que sorprenia en el primer minut amb un gol de Noell Río. A partir de llavors el CP Taradell sempre va anar a remolc en el marcador. A més, a la primera meitat els locals no van tenir les idees massa clares ni molta profunditat. Ho van intentar en moltes ocasions, però majoritàriament amb xuts llunyans.

cp-taradell-cerdanyolaAl minut 5 Marçal Casadevall va enviar la pilota al pal, mentre que el Cerdanyola ho va fer a la base del pal al minut 21. Al descans s’hi va arribar amb 0 a 1 amb un equip visitant molt ben organitzat i que buscava alguna errada taradellenca per sortir al contraatac.

A la represa el partit va ser molt mogut. Al minut 5 un xut creuat de Marçal Casadevall suposava l’empat a 1. I tres minuts més tard, un altre dels veterans, Miquel Masoliver, capgirava el marcador amb un xut des del mig del camp que sorprenia al porter del Cerdanyola.

El CP Taradell havia fet el més difícil, però un minut després en una pèrdua de bola en atac, el Cerdanyola muntava un contraatac que suposava l’empat a 2, obra de Noel Río. A partir de llavors minuts d’incertesa local. Al minut 13 els visitants van desaprofitar una pena màxima i les ocasions per desnivellar el marcador s’alternaven.

El partit es va desencallar per al CP Taradell al minut 19. Marc Nuri va tenir un toc oportunista en una jugada d’Àlex i va empènyer la pilota rebutjada al fons de la porteria. Després d’algun ensurt del Cerdanyola, la sentència va arribar a dos minuts pel final. El Taradell va completar a la perfecció un 3 contra 2 i Marçal des de la dreta feia el definitiu 4 a 2.

cp-taradell-cerdanyola1

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments