Inici Actualitat El TT Mont-rodon aconsegueix la primera victòria com a local

El TT Mont-rodon aconsegueix la primera victòria com a local

0
COMPARTIR

tennis-taula-josep-crusatsPrimera victòria com a locals aquesta temporada del TT Mont-rodon contra el TT Camprodon en el partit d’aquest dissabte. El matx va començar molt bé amb victòries de Rafel Montenegro i Josep Crusats, mentre que Jaume Cunill va perdre per un ajustat 2-3 el seu primer individual.

Tot seguit van guanyar també els dobles, i sumat a la segona victòria de Josep Crusats va donar matemàticament la victòria al conjunt taradellenc. Els dos darrers partits van acabar amb derrota d’en Rafel i una sorprenent victòria d’en Jaume per deixar aquest 5-2 al marcador final.

Ara l’equip és 8è amb 4 punts i fora de les posicions de descens, empatat amb el Camprodon. Això serà important ja que el TT Mont-rodon jugarà les dues darreres jornades de la primera volta amb els dos primers classificats a la competició on serà difícil esgarrapar una altra victòria. Primer aquest dissabte a les 18h a domicili contra el TT Tona “A”, i el dia 14 de desembre a casa amb el Sant Quirze “A”.

Mentrestant, aquest dissabte els 3 jugadors de l’escola del CPE Taradell participaran a la segona prova individual del Circuit Promeses. Aquest cop tots es traslladaran a Calella per intentar igualar o millorar els resultats de la primera prova.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments