Inici Actualitat 64 participants al Torneig de pàdel masculí i femení del Club Parc...

64 participants al Torneig de pàdel masculí i femení del Club Parc d’Esports

0
COMPARTIR

torneig-padel-2013

Un total de 64 persones van participar aquest dissabte i diumenge en el torneig masculí i femení de pàdel, organitzat pel Club Parc d’Esports de Taradell. El dissabte es va disputar la competició masculina des de les 9 del matí, i el diumenge va ser el torn per la feminina.

En l’apartat masculí, 32 parelles van competir per guanyar el torneig. Els campions van ser Bernat Pladevall i Ferran Arumí que a la final van derrotar Jordi Puig i Abel Montmany per 6 a 3 i 6 a 4. En el quadre de consolació els campions van ser Eduard Caniego i Xevi Escolà que es van imposar a Víctor Pérez i Josep Falgà per 2 a 6, 6 a 3 i 7 a 5.

torneig-padel-20133Pel que fa al torneig femení, aquest tenia dues categories en funció del nivell. Hi participaven 16 parelles en cada quadre de competició. A la primera categoria la victòria va ser per Marta Jutglar i Sònia Rei, que van derrotar a la final a Anna Brugall i Judit Farré per un doble 6 a 2.

A la segona categoria el títol va ser per Amàlia Martínez i Neus Orra que van guanyar per 6 a 1 i 6a 4 a Marta Vallmitjana i Sabina Prat. Cal destacar que el dissabte al vespre es va fer una botifarrada amb els participants i també es va fer un sorteig de regals (pala Vairo, complements i descomptes), gentilesa d’Xtremtenis Vic.
Aquí teniu una galeria de fotografies dels dos dies:
[shashin type=”albumphotos” id=”24″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments